Arriben les festes de Nadal a Masquefa i a La Beguda Alta

Categories General

L’Ajuntament i el teixit associatiu local organitzen del 18 de desembre al 5 de gener diferents activitats lúdiques, culturals i festives per poder celebrar les festes nadalenques. Descarrega’t el programa d’activitats de Nadal.

Masquefa i La Beguda Alta ja es preparen un any més per celebrar el Nadal. Aquest any 2021 l’Ajuntament i les entitats locals recuperen algunes de les propostes que el curs passat no es van poder organitzar a causa de la pandèmia i han dissenyat per a l’ocasió un programa d’activitats de lleure, culturals i festives per a tots els públics amb l’objectiu que els veïns gaudeixin de les festes nadalenques.

Del 18 de desembre al 5 de gener el consistori oferirà, doncs, diversos actes que combinen algunes novetats amb activitats més tradicionals. Amb tot, cal recordar que la celebració del programa d’activitats estarà condicionada en tot moment a l’evolució de la pandèmia i a les mesures i restriccions establertes per les autoritats sanitàries.

Entre les diferents propostes nadalenques que se celebraran hi ha la Fira de Nadal de La Beguda Alta, el Tió de Nadal de Masquefa Comerç, la marató de recollida de joguines, les bústies reials, el concurs d’aparadors de Nadal, el concurs del pessebre amagat, l’arribada del patge Viu-Viu a Masquefa i la cavalcada de Reis pels carrers de la vila de Masquefa i pels carrers del poble de La Beguda Alta.

Totes les activitats i horaris les podeu consultar íntegrament en aquest enllaç.

L’entrada Arriben les festes de Nadal a Masquefa i a La Beguda Alta ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/arriben-les-festes-de-nadal-a-masquefa-i-a-la-beguda-alta/