Arnau Queralt tanca el cicle de xerrades “Masquefa amb visió europea”

Categories General

La sessió tindrà lloc el 23 de setembre i per participar-hi cal inscriure’s en aquest enllaç.

El pròxim divendres 23 de setembre, a partir de les 18.30 h, la Biblioteca municipal acollirà la tercera i última sessió del cicle de xerrades sobre Europa impulsat per la Regidoria de Visió Europea de l’Ajuntament.

L’objectiu d’aquestes trobades, que són obertes a tota la població, és aprofundir en qüestions sobre sostenibilitat, l’àmbit laboral o la connectivitat que impliquen i afecten a tots els ciutadans de la Unió Europea.

La primera xerrada va tenir lloc el 4 de maig i portava per títol “Sostenibilitat: economia circular del territori”; i la segona conferència, “Relacions laborals sostenibles: un nou marc laboral”, es va celebrar el 8 de juny.

I ara, per a finalitzar, serà el torn de la sessió “Agenda 2030: per l’èxit global cal un canvi local”. En aquest cas el ponent serà Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat de Catalunya.

Podeu confirmar la vostra participació al web www.masquefa.cat/tramits.

L’entrada Arnau Queralt tanca el cicle de xerrades “Masquefa amb visió europea” ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/arnau-queralt-tanca-el-cicle-de-xerrades-masquefa-amb-visio-europea/