Aquest divendres, 1 de desembre, comença el Nadal amb l’encesa de llums

Categories General

Encesa de les llums de Nadal 2023

Aquesta jornada marcarà oficialment l’inici de la temporada de Nadal a Masquefa.

Masquefa es prepara per donar la benvinguda a la temporada festiva amb l’encesa de les llums de Nadal, que tindrà lloc aquest divendres, 1 de desembre, davant de l’església. L’encesa anirà acompanyada de diferents actes previs per escalfar motors i passar una tarda en família. 

Començarà a les 17 h amb activitats de dinamització infantil, com jocs, maquillatge i tallers nadalencs. A les 17:30 h hi haurà ‘El Joc del Tió’, una gimcana familiar que sorprendrà petits i grans. A les 18 h tindrà lloc una xocolatada familiar, en col·laboració amb el Bar Ramon i el Club de Patinatge Artístic Masquefa, mentre que a les 18:30 h arribarà l’Esperit de Nadal. 

L’esperada encesa de les llums serà a les 19:30 h, de la mà de l’alcalde, Roger Vàzquez, i de Mireia Serrano, presidenta de Masquefa Comerç, i marcarà oficialment l’inici de la temporada de Nadal a Masquefa. Des de l’1 de desembre i fins a mitjans de gener, les llums decoratives il·luminaran els carrers, creant una atmosfera màgica i festiva per a tots els masquefins. 

L’entrada Aquest divendres, 1 de desembre, comença el Nadal amb l’encesa de llums ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/aquest-divendres-1-de-desembre-comenca-el-nadal-amb-lencesa-de-llums/