Aquest 2021 torna el Concurs d’aparadors de Nadal!

Categories General

Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament, abans del 15 de desembre, emplenant el formulari en línia que trobareu en aquest enllaç.

L’Ajuntament i Masquefa Comerç impulsen aquest mes de desembre una nova edició del Concurs d’aparadors de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local durant les festes nadalenques i seguir donant suport a les botigues i establiments del municipi, un dels sector més afectats per la pandèmia de la Covid-19.

El certamen està obert a tots els comerços i empreses de serveis del municipi que disposin d’un local amb aparador que reuneixi les condicions necessàries per a ser decorat; i la decoració nadalenca haurà d’estar muntada i visible al públic des del 20 de desembre fins al 5 de gener (ambdós inclosos).

Per a participar al concurs cal inscriure’s prèviament abans del 15 de desembre emplenant el formulari en línia que trobareu en aquest enllaç. També es pot trucar al telèfon 93 772 78 28 i en el moment de la inscripció els participants hauran d’indicar les següents dades:

  • Nom de l’establiment i adreça postal.
  • Nom de la persona de contacte.
  • Telèfon i correu electrònic.
  • Si estan associats a Masquefa Comerç.

El jurat està composat per un representat de l’Associació de comerços i serveis de Masquefa i dos professionals de l’àmbit artístic; i passarà per tots els comerços participants per a fer-ne la valoració un dia dins del període en el qual l’aparador ha d’estar muntat i visible al públic. En aquest sentit, s’entregaran un total de tres premis:

  • 1r premi: sopar menú degustació amb maridatge de vins per a dues persones (per valor de 120€).
  • 2n premi: sopar menú degustació amb beguda inclosa per a dues persones (per valor de 90€).
  • 3r premi: dinar amb menú de cap de setmana per a dues persones (per valor de 63€).

Els tres comerços premiats es faran públics a partir del dia 10 de gener a través de les xarxes socials de Masquefa Comerç i al web www.masquefa.cat. Per a més informació podeu consultar les bases del concurs.

L’entrada Aquest 2021 torna el Concurs d’aparadors de Nadal! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/aquest-2021-torna-el-concurs-daparadors-de-nadal/